Krstarenja

Krstarenja

01. prosinca, 2017 Krstarenja Mediteranom, Krstarenja Karipskim otocima, MSC krstarenja, Krstarenja Kanarskim otocima, Krstarenja Europom

Bez obzira da li se na putovanje odlučite u paru, sa prijateljima, obitelji ili želite neko luksuzno putovanje, u širokoj lepezi ponuda svatko može pronaći nešto za sebe. Bilo da se radi o krstarenju Mediteranom, karipskim otocima, fjordovima, rijekama, krstarenja Vam nude mogućnost posjeta više gradova i država tijekom samo jednog krstarenja, prilikom kojeg se možete kupati na jednim od najljepših plaža svijeta, obilaziti jedne od najpoznatijih destinacija i to za najbolji omjer cijene i kvalitete, tijekom cijele godine. Krstarenja su već godinama među popularnijim načinima putovanja. Iako će mnogima na prvi spomen putovanja biti da se radi o iznimno velikim cijenama, to u konačnici ni ne mora biti tako. Kao što to biva u svim vidovima turizma, tako i ovdje postoji jako puno ponuđača, odnosno brodskih kompanija koji svoje usluge nude po izrazito prihvatljivim cijenama. Cijena putovanja ovisi o jako puno faktora, od brodara, do destinacije, vrste kabine na brodu, usluga, termina kada se gost odlučio na putovanje, usluzi prijevoza i mnogim drugim faktorima, tako da se svakom aranžmanu treba pristupiti individualno. 


Kruzeri su zapravo ploveći resorti, gdje imate sve što je potrebno za Vaš odmor. Od restorana, caffe barova, kazališta i kina, bazena gdje na nekima možete čak i surfati, različitih igraonica, disco clubova, spa centra, casina, itd. U lukama Vas čeka ponuda brojnih fakultativnih izleta, kako bi Vaš posjet  destinacijama bio još bogatiji. 

Tako danas postoje Mediteranska krstarenja, krstarenja Sjevernom Europom, Karibima, Kanarskim otocima, Južnom Amerikom, Aljaskom, Azijom i mnoga druga.

Sredozemno more odavno slovi kao jedno od najljepših i najčišćih mora svijeta, a Mediteran kao najljepši spoj gastronomije, kulture i umjetnosti. Povijesne luke Italije, Gaudijeva katedrala Sagrada Familia u Barceloni, glamurozna Francuska rivijera, grčki otoci, Venecija, Pompeji, Sardinija, džamija Hasana II u Casablanci, samo su neke od kulturnih i prirodnih ljepota na ovom krstarenju.


Mediteranske zemlje (Grčka, Francuska, Italija, Španjolska, Portugal, Malta, Hrvatska…) samo su neke od zemalja na ovom putovanju sa bogatom i tisućljetnom povijesti, koje će Vas svojom kombinacijom plaža, planina, kulturnih gradova te različitih krajolika i gastronomijom uvjeriti zašto ih se s razlogom naziva Biserima Mediterana.

Europa je spoj različitih država, kultura i običaja. Upravo iz tog razloga krstarenja Europom nude Vam mogućnost da se upoznate sa predivnim Norveškim fjordovima, vulkanskim krajolicima Islanda, različitim arhitekturama, prekrasnim znamenitostima i još boljom hranom. Na ovom putovanju možete doći sve do Nordkappa, jedne od najsjevernijih točaka Europe, mjesta koje od Sjevernog pola dijeli samo jedno otočje i koje se nalazi na 307 metara visokoj litici. U ljetnim mjesecima izrazito veliki broj posjetitelja posjeti ovo područje, jer ovdje možete uživati u ponoćnom suncu, prirodnom fenomenu gdje je sunce vidljivo 24 sata na dan. Jedan od gradova kojeg možete posjetiti na ovom putovanju je i grad mostova i Beatlesa Hamburg. On nije samo jedna od najvećih luka svijeta, već i grad mnogih kulturnih atrakcija. To je grad u kojem se nalazi više od 2500 mostova, grad brojnih crkava, kazališta, muzeja, a u  njemu se nalazi i najveći grad u minijaturi na svijetu.

U jedne od najpopularnijih krstarenja svakako spadaju ona na Karibe. Karibi su skupina od čak 7000 otoka, koja obuhvaćaju destinacije kao što su Jamajka, Portoriko, Bahami, Aruba, Grenada, Bermuda, Kajmansko otočje te mnogi drugi. To je naziv za kristalno čisto i tirkizno more, predivne pješčane plaže, blagu klimu, raznolik podvodni svijet te koraljne grebene. A ovdje se nalazi i domovina ruma, salse i cigara – Kuba. Mnogi ova područja nazivaju istinskim rajem na zemlji, gdje Vas sam pogled na prekrasno čisto more, kilometarske bijele pješčane plaže odvede u neke druge sfere. 


Ovo su samo neka od krstarenja, a ponuda je izrazito bogata. Iako se Hrvati u tolikoj mjeri ne odlučuju na krstarenja, moramo priznati da interes za ovim vidom turizma postaje sve veći, i mnogi su upravo u ovom načinu putovanja počeli prepoznavati činjenicu da u kratko vrijeme mogu vidjeti i posjetiti jako puno različitih destinacija. Ova Vam vrsta putovanja nudi i jednu specifičnost koju mi ovdje moramo spomenuti, a to je mogućnost da vidite cijeli svijet.

Stoga ako želite krenuti na put oko svijeta ili pak posjetiti samo određene destinacije, provjerite našu ponudu i odaberite odmor po Vašoj želji!


Smještaj

Hoteli - Rezervacija smještaja u hotelima. Pronađite hotel koji odgovara svim Vašim željama!

Hoteli

Rezervacija smještaja u hotelima. Pronađite hotel koji odgovara svim Vašim željama!

Apartmani, sobe - Velika ponuda apartmana, soba u kojoj ćete zasigurno pronaći oazu za sebe!

Apartmani, sobe

Velika ponuda apartmana, soba u kojoj ćete zasigurno pronaći oazu za sebe!

Kuće za odmor - Velik izbor villa i kuća za odmor sa bazenom. Doživite nezaboravan odmor!

Kuće za odmor

Velik izbor villa i kuća za odmor sa bazenom. Doživite nezaboravan odmor!

Turistička naselja - Turistička naselja za ljetovanje i odmor savršen su izbor za Vaš smještaj.

Turistička naselja

Turistička naselja za ljetovanje i odmor savršen su izbor za Vaš smještaj.

Vile sa bazenom - Vile sa bazenom za nezaboravan odmor i poseban doživljaj!

Vile sa bazenom

Vile sa bazenom za nezaboravan odmor i poseban doživljaj!

Kampovi, glamping - Kampovi, glamping za opuštajući odmor u prekrasnoj prirodi

Kampovi, glamping

Kampovi, glamping za opuštajući odmor u prekrasnoj prirodi

Hosteli - Odlična ponuda hostela sa povoljnim cijenama

Hosteli

Odlična ponuda hostela sa povoljnim cijenama

Agroturizam - Bogata ponuda agroturizama, seoskog smještaja

Agroturizam

Bogata ponuda agroturizama, seoskog smještaja

Smještaj na brodu - Pretražite ponudu smještaja na brodovima

Smještaj na brodu

Pretražite ponudu smještaja na brodovima