...
...
 
 

Kuće za odmor Hrvatska

 

Luksuzne vile, kuće za odmor sa bazenom pružit će vam nezaboravan odmor. Ovisno o vašim željama, možete pronaći ponudu luksuznih vila, kuća za odmor sa bazenom Hrvatska na samoj obali mora ili u unutrašnjosti, za odmor u tišini i spokoju netaknute prirode. Luksuzne vile mogu smjestiti veće obitelji ili grupe prijatelja, te omogućuju odmor i vrhunski smještaj na prekrasnoj destinaciji Hrvatska. Bilo koju luksuznu vilu ili kuću za odmor sa bazenom odaberete pružit će vam nezaboravne trenutke u zagrljaju luksuza i komfora. Svaka pojedina vila ima svoju fascinantnu priču koju svaka osoba doživljava na poseban način. Karakter pojedine vile i posebnost koja se očituje u kvaliteti te sa svim dodatnim uslugama čine luksuzne vile neodoljivim i šarmantnim za svakog gosta. Prepustite se traženju vašeg idealnog smještaja, pretražite našu ponudu luksuznih vila, kuća sa bazenom Hrvatska. Kuća za odmor uz more ili luksuzna vila sa bazenom u unutrašnjosti pružit će vam ljepote i užitke jednostavnog života. Prekrasna priroda, ugodno okruženje, luksuzni smještaj neka budu vaš izbor za nezaboravan odmor na destinaciji Hrvatska.

Hrvatska je jedinstvena, ne samo zbog svog kristalno čistog i plavog mora, nego i zbog tisućgodišnjeg niza kultura koje su se smjenjivale i katkad stapale na ovim prostorima. Od razvedene obale sa otocima do unutrašnjosti Hrvatske sa nizinama, livadama do planina ispresijecanih rijekama i jezerima, u Hrvatskoj svatko može pronaći svoje mjesto za odmor. Hrvatska ima turističku tradiciju dugu gotovo stoljeće i pol. Posljedljih 10 godina ulaganja u jadransku obalu i njezino uljepšavanje stvorila su povlašteno odredište za jedriličare u čarobnom okružju. Hrvatska se regionalno dijeli na: Centralna Hrvatska, Slavonija i Baranja, Istra, Kvarner, Gorski kotar i Lika, Sjeverna Dalmacija, Srednja Dalmacija i Južna Dalmacija. Svaka regija ima svoje posebnosti i izdavaja se među ostalima.
U Centralnoj Hrvatskoj veliki utjecaj na arhitekturu imalo je razdoblje baroka tako da se stari, ladanjski dvorci ističu u prostranim ravnicama. U mnogim agroturizmima iskušat ćete tradicionalnu kuhinju, a također pronaći i ugodan kako privatni smještaj tako i hotelski smještaj. U Centralnoj Hrvatskoj svakako treba istaknuti Zagreb, glavni grad Hrvatske. Okolno područje je puno sela okruženih vinogradima i oranicama kao i povijesnih dvoraca nekadašnjeg plemstva. U kontinentalnoj Hrvatskoj postoji veliki broj lovišta, a ističe se velika ponuda gastronom skih specijaliteta divljači. Do izražaja dolazi lovni turizam.
Istra je posebna po kulturnoj baštini iz doba Rimljana, razvedenoj obali sa razvijenim turizmom - privatni smještaj u apartmanima i sobama, hoteli, kampovi, kuće za odmor - ville... , po predivnim mjestima u unutrašnjosti Istre. Istra je poznata po dugogodišnjem bavljenju turizmom i kao takva postavlja visoke standarde. U ponudi smještaja Istra nudi brojne apartmane i sobe u obiteljskim kućama, hotele, kampove, kuće za odmor, luxuzne ville s bazenima, pansion - bed and breakfast, agroturizme i za gurmane poznate restorane i konobe. Agroturizam u Istri sve više dolazi do izražaja i gosti sve više traže takvu vrstu odmora.
Kvarner sa otokom Cresom, otok Lošinj, otok Krk i otok Rab je područje koje zbog svoje različitosti podneblja, od klime i vegetacije, spaja primorje, otoke i gorja, arhitekture i kulture tijekom tri stoljeća.
Gorski kotar i Lika su po bogatstvu netaknutih prirodnih ljepota i neiscrpnih planinarskih mogućnosti, jedno je od atraktivnijih kontinentalnih područja Europe. Za ljubitelje prirode, zimskih sportova, planinarenja, lova, ribolova, šetnji prava je destinacija za odmor.
Posebno bogatstvo obalnog pojasa Dalmacije čine 926 otoka, a neki od njih - Brač, Hvar, Korčula, Dugi otok, Mljet, Pag spadaju među najveće jadranske otoke. Na dalmatinskoj obali svoja ušća imaju četiri veće rijeke - Zrmanja, Krka, Cetina i Neretva. Na području Dalmacije nalaze se dva prirodna jezera - Vransko jezero kod Biograda i Prukljansko jezero u proširenju donjeg toka rijeke Krke.
Sjeverna Dalmacija će Vas oduševiti sa velikim brojem otoka i raznovrsnim plažama. Velika je ponuda privatnog smještaja, apartmani, obiteljske kuće sa sobama, kuće za odmor s bazenom, luksuzne vile, kampovi i hoteli. u Sjevernoj Dalmaciji.. Zbog velikog broja otoka i otočića u Sjevernoj Dalmaciji razvijen je nautički turizam.
Srednja Dalmacija sa Trogirom i Splitom sa Dioklecijanovom palačom svakoga će odvesti u davnu prošlost. Trogir je sagrađen na temeljima grčke kolonije i bogat je arhitektonskim i kulturnim spomenicima.
U Južnoj Dalmaciji nalazi se najljepši grad Jadranske obale - Dubrovnik. Dubrovnik, grad starih ulica i Straduna okružen je zidinama koje kao da ga čuvaju. Brojni luksuzni hoteli i vile, marine, restorani samo su jedan dio bogate turističke ponude.
Iako je površinom mala (56 610 km2), Hrvatska se odlikuje velikom raznolikošču krajolika. U unutrašnjosti, na južnom rubu Panonske nizine, prostiru se vrlo plodne ravnice. Uski pojas šumovitih dinarskih planina spaja Panoniju s jadranskim priobaljem. Između planina nalaze se doline i polja u kršu s tankim slojem obradive zemlje. Jadransko primorje krško je područje na kojem prevladava makija.
Hrvatska tradicijska glazba i ples odlikuju se bogatstvom posve različitih stilova izvođenja, heterogenošću repertoara i raznovrsnošču korištenih aerofonih i kordofonih glazbala. Takva raznorodnost posljedica je turbuletnih povijesnih zbivanja, smještaja Hrvatske na susretištu različitih kultura i neujednačenih ekoloških uvjeta življenja. Tradicijska glazba i ples prate tradicijske obrede, vjerske svečanosti, ali i neformalnu svakodnevnicu. U danjašnje vrijeme, folklornim festivalima pripada središnja uloga u stvaranju i očuvanju hrvatske glazbene i plesne baštine.

 
 

Kuće za odmor Hrvatska - Luksuzne vile sa bazenom