...
...
 
 

Hoteli Hrvatska

 

Hoteli, ovisno o željama i potrebama gostiju, gostima uz uslugu noćenja i prehrane, pružaju usluge zabave i dodatnih sadržaja. Hoteli nude kvalitetan i raznovrstan izbor smještaja. Veliki hoteli, obiteljski hoteli, all inclusive hoteli, luksuzni hoteli, hoteli baština, romantični hoteli, wellness hoteli, last minute hoteli. Ponuda hotela Hrvatska svakom gostu omogućava smještaj za ugodan i bezbrižan odmor. Razmišljate o opuštajućem odmoru sa svojom obitelji, partnerom ili aktivnom odmoru sa prijateljima? Bez obzira gdje ste odlučili provesti svoj odmor, razmišljate li o ljetovanju, zimovanju ili o kratkom vikend odmoru. Tražite hotel direktno na plaži sa prekrasnim pogledom na more, hotel uz skijalište ili tražite hotelski smještaj za relaksirajući odmor na nekoj osami u netaknutoj prirodi.. Odaberite destinaciju Hrvatska i hotel samo po vašem ukusu. Ukoliko tražite luksuzni hotel, naša ponuda hotelskog smještaja učiniti će vaš boravak nezaboravnim. Luksuzni hotel spaja komfor hotelskog smještaja sa individualnim pristupom svakom gostu. Sobe i apartmani su moderno opremljeni i skladno namješteni. Smještaj u luksuznom hotelu vam omogućuje da uživate u luksuzu, wellnessu, sadržajima za pravi užitak. Tražite li povoljni hotel ili neku last minute ponudu za destinaciju Hrvatska hoteli u našoj ponudi ispuniti će vaša očekivanja i učiniti vaš odmor ugodnim i zanimljivim

Hrvatska je jedinstvena, ne samo zbog svog kristalno čistog i plavog mora, nego i zbog tisućgodišnjeg niza kultura koje su se smjenjivale i katkad stapale na ovim prostorima. Od razvedene obale sa otocima do unutrašnjosti Hrvatske sa nizinama, livadama do planina ispresijecanih rijekama i jezerima, u Hrvatskoj svatko može pronaći svoje mjesto za odmor. Hrvatska ima turističku tradiciju dugu gotovo stoljeće i pol. Posljedljih 10 godina ulaganja u jadransku obalu i njezino uljepšavanje stvorila su povlašteno odredište za jedriličare u čarobnom okružju. Hrvatska se regionalno dijeli na: Centralna Hrvatska, Slavonija i Baranja, Istra, Kvarner, Gorski kotar i Lika, Sjeverna Dalmacija, Srednja Dalmacija i Južna Dalmacija. Svaka regija ima svoje posebnosti i izdavaja se među ostalima.
U Centralnoj Hrvatskoj veliki utjecaj na arhitekturu imalo je razdoblje baroka tako da se stari, ladanjski dvorci ističu u prostranim ravnicama. U mnogim agroturizmima iskušat ćete tradicionalnu kuhinju, a također pronaći i ugodan kako privatni smještaj tako i hotelski smještaj. U Centralnoj Hrvatskoj svakako treba istaknuti Zagreb, glavni grad Hrvatske. Okolno područje je puno sela okruženih vinogradima i oranicama kao i povijesnih dvoraca nekadašnjeg plemstva. U kontinentalnoj Hrvatskoj postoji veliki broj lovišta, a ističe se velika ponuda gastronom skih specijaliteta divljači. Do izražaja dolazi lovni turizam.
Istra je posebna po kulturnoj baštini iz doba Rimljana, razvedenoj obali sa razvijenim turizmom - privatni smještaj u apartmanima i sobama, hoteli, kampovi, kuće za odmor - ville... , po predivnim mjestima u unutrašnjosti Istre. Istra je poznata po dugogodišnjem bavljenju turizmom i kao takva postavlja visoke standarde. U ponudi smještaja Istra nudi brojne apartmane i sobe u obiteljskim kućama, hotele, kampove, kuće za odmor, luxuzne ville s bazenima, pansion - bed and breakfast, agroturizme i za gurmane poznate restorane i konobe. Agroturizam u Istri sve više dolazi do izražaja i gosti sve više traže takvu vrstu odmora.
Kvarner sa otokom Cresom, otok Lošinj, otok Krk i otok Rab je područje koje zbog svoje različitosti podneblja, od klime i vegetacije, spaja primorje, otoke i gorja, arhitekture i kulture tijekom tri stoljeća.
Gorski kotar i Lika su po bogatstvu netaknutih prirodnih ljepota i neiscrpnih planinarskih mogućnosti, jedno je od atraktivnijih kontinentalnih područja Europe. Za ljubitelje prirode, zimskih sportova, planinarenja, lova, ribolova, šetnji prava je destinacija za odmor.
Posebno bogatstvo obalnog pojasa Dalmacije čine 926 otoka, a neki od njih - Brač, Hvar, Korčula, Dugi otok, Mljet, Pag spadaju među najveće jadranske otoke. Na dalmatinskoj obali svoja ušća imaju četiri veće rijeke - Zrmanja, Krka, Cetina i Neretva. Na području Dalmacije nalaze se dva prirodna jezera - Vransko jezero kod Biograda i Prukljansko jezero u proširenju donjeg toka rijeke Krke.
Sjeverna Dalmacija će Vas oduševiti sa velikim brojem otoka i raznovrsnim plažama. Velika je ponuda privatnog smještaja, apartmani, obiteljske kuće sa sobama, kuće za odmor s bazenom, luksuzne vile, kampovi i hoteli. u Sjevernoj Dalmaciji.. Zbog velikog broja otoka i otočića u Sjevernoj Dalmaciji razvijen je nautički turizam.
Srednja Dalmacija sa Trogirom i Splitom sa Dioklecijanovom palačom svakoga će odvesti u davnu prošlost. Trogir je sagrađen na temeljima grčke kolonije i bogat je arhitektonskim i kulturnim spomenicima.
U Južnoj Dalmaciji nalazi se najljepši grad Jadranske obale - Dubrovnik. Dubrovnik, grad starih ulica i Straduna okružen je zidinama koje kao da ga čuvaju. Brojni luksuzni hoteli i vile, marine, restorani samo su jedan dio bogate turističke ponude.
Iako je površinom mala (56 610 km2), Hrvatska se odlikuje velikom raznolikošču krajolika. U unutrašnjosti, na južnom rubu Panonske nizine, prostiru se vrlo plodne ravnice. Uski pojas šumovitih dinarskih planina spaja Panoniju s jadranskim priobaljem. Između planina nalaze se doline i polja u kršu s tankim slojem obradive zemlje. Jadransko primorje krško je područje na kojem prevladava makija.
Hrvatska tradicijska glazba i ples odlikuju se bogatstvom posve različitih stilova izvođenja, heterogenošću repertoara i raznovrsnošču korištenih aerofonih i kordofonih glazbala. Takva raznorodnost posljedica je turbuletnih povijesnih zbivanja, smještaja Hrvatske na susretištu različitih kultura i neujednačenih ekoloških uvjeta življenja. Tradicijska glazba i ples prate tradicijske obrede, vjerske svečanosti, ali i neformalnu svakodnevnicu. U danjašnje vrijeme, folklornim festivalima pripada središnja uloga u stvaranju i očuvanju hrvatske glazbene i plesne baštine.

 
 

Hotel Hrvatska