...
...
 
 

Apartmani, sobe Seget Vranjica

 

Apartmani i sobe za iznajmljivanje, smještaj kod privatnih iznajmljivača Seget Vranjica pružaju gostima mogućnost smještaja po mjeri svakog gosta. Ljubaznost domaćina za vaš nezaboravni odmor u apartmanu ili sobi u privatnom smještaju. Bilo da ste u potrazi za modernim apartmanom, privatnim smještajem uz more, apartmanom na skijalištu… Nudimo vam velik izbor apartmana, soba u privatnom smještaju Seget Vranjica. Pretraga i rezervacija apartmana je vrlo jednostavna. Pretražite našu ponudu apartmana i soba za Seget Vranjica i pronađite smještaj koji najbolje odgovara vašim zahtjevima i željama. Izaberite svoj apartman, sobu, rezervirajte smještaj i provedite opuštajući odmor na destinaciji Seget Vranjica.

Seget Vranjica je malo turističko naselje Srednje Dalmacije smješteno 5 km sjeverno od Trogira.

Na daleko poznatu Trogirsku rivijeru i okolicu Seget Vranjica karakteriziraju mediteranska vegetacija, uvale s kamenitim i šljunčanim plažama, stoljetni vinogradi i maslinici te otoci i otočići idealni za kraće izlete manjom brodicom  ili jedrilicom. 

 

U Seget Vranjci mozete pronaći raznoliku ponudu  konoba i restorana ali takodjer vrijedi posjetiti  ugostiteljske objekte Trogira, Donjeg i Gornjeg Segeta, a noćnu zabavu pronaci čete u brojnim obližnjim turističkim centrima zabave, poput Trogira, Splita, Primoštena, Rogoznice...

 

Za sve ljubitelje kulturnih manifestacija, preporučaju se događanja u okviru Trogirskog kulturnog ljeta i Splitskih ljetnih igara.

Grad Trogir u čijoj se neposrednoj blizini Seget Vranjica nalazi upisan je u UNESCOV popis svjetske kulturne baštine.

 

Seget Vranjica sadrži sve neophodno za miran i ugodan obiteljski odmor u predivnom i slikovitom mediteranskom ambijentu. Zbog blizine nekoliko ACI marina koje Vas povezuju s brojnim dalmatinskim destinacijama, idealna je polaznica za upoznavanje Jadrana. 

Ljubazni domaćini, kvalitetni smještajni kapaciteti i ugostiteljski objekti sa raznolikom ponudom dalmatinskih i autohtonih jela garancija su nezaboravnog  odmora u ovom predivnom dalmatinskom mjestu.

 
 

Apartman, Privatni smještaj, Sobe Seget Vranjica