...
...
 
 

Kuće za odmor Skradin

 

Luksuzne vile, kuće za odmor sa bazenom pružit će vam nezaboravan odmor. Ovisno o vašim željama, možete pronaći ponudu luksuznih vila, kuća za odmor sa bazenom Skradin na samoj obali mora ili u unutrašnjosti, za odmor u tišini i spokoju netaknute prirode. Luksuzne vile mogu smjestiti veće obitelji ili grupe prijatelja, te omogućuju odmor i vrhunski smještaj na prekrasnoj destinaciji Skradin. Bilo koju luksuznu vilu ili kuću za odmor sa bazenom odaberete pružit će vam nezaboravne trenutke u zagrljaju luksuza i komfora. Svaka pojedina vila ima svoju fascinantnu priču koju svaka osoba doživljava na poseban način. Karakter pojedine vile i posebnost koja se očituje u kvaliteti te sa svim dodatnim uslugama čine luksuzne vile neodoljivim i šarmantnim za svakog gosta. Prepustite se traženju vašeg idealnog smještaja, pretražite našu ponudu luksuznih vila, kuća sa bazenom Skradin. Kuća za odmor uz more ili luksuzna vila sa bazenom u unutrašnjosti pružit će vam ljepote i užitke jednostavnog života. Prekrasna priroda, ugodno okruženje, luksuzni smještaj neka budu vaš izbor za nezaboravan odmor na destinaciji Skradin.

Skradin je gradić na desnoj obali rijeke Krke, udaljen 16 km od Šibenika. Kupalište u Skradinu se nalazi na rijeci Krki i utoku Krke u more. Skradin sa poviješću duljom od 2200 godina nalazi se na mjestu gdje rijeka Krka i Jadransko more imaju skladan suživot, gdje se kontinentalna klima spušta najbliže moru, gdje se zbog mješanja slatke i slane vode izlovljaju ribe i školjake, a mještani se već dugo godina bave ribarstvom. Ponuda restorana i konoba u Skradinu je raznovrsna i svaki gost će pronaći svoj kutak za isprobati specijalitete dalmatinske kuhinje. Skradin je, zbog svoje blizine Nacionalnom parku rijeke Krke, postao polazna točka za izlete biciklom ili šetnju po netaknutoj prirodi i pogled na veličanstvene slapove Krke. Smještaj u Skradinu nudi različite mogućnosti: od soba, apartmana, vila i pansiona, te kampova i hotela.
U pretpovijesno doba tu je bilo ilirsko naselje koje se zvalo Scardona, a kasnije rimski municipij iz čijeg su razdoblja vidljivi ostaci vodovoda i zgrada, te epigrafski spomenici. Kroz stoljeća u međusobnim sukobima feudalaca, Skradin je bio nekoliko puta razaran, ali su ga oživjeli novi doseljenici. Iznad mjesta su ostaci kule i zidina venecijskog i kasnije turskog kastela. U doba narodnih vladara tu je podignuta predromanička crkva - kameni fragmenti s motivima pleterne dekoracije. Skradin je, bio središte ilirske provincije Liburnije, a od 530. do 1830. godine bio je biskupijsko sjedište, a na vrhuncu moći bio je u srednjem vijeku za vrijeme vladavine Šubića - Bribirskih. U Skradinu su rođeni renesansni slikar Juraj Čulinović i poznati graditelj orgulja Petar Nakić-Nakini.
Marina u Skradinu je mirno pristanište smještena u duboko usječenom zaljevu koja čini ušće rijeke Krke, u blizini nacionalnog parka Krke. Marina ima oko 180 priveza i otvorena je tokom cijele godine.

 
 

Kuće za odmor Skradin - Luksuzne vile sa bazenom