...
...
 
 

Kuće za odmor Terme Olimia

 

Luksuzne vile, kuće za odmor sa bazenom pružit će vam nezaboravan odmor. Ovisno o vašim željama, možete pronaći ponudu luksuznih vila, kuća za odmor sa bazenom Terme Olimia na samoj obali mora ili u unutrašnjosti, za odmor u tišini i spokoju netaknute prirode. Luksuzne vile mogu smjestiti veće obitelji ili grupe prijatelja, te omogućuju odmor i vrhunski smještaj na prekrasnoj destinaciji Terme Olimia. Bilo koju luksuznu vilu ili kuću za odmor sa bazenom odaberete pružit će vam nezaboravne trenutke u zagrljaju luksuza i komfora. Svaka pojedina vila ima svoju fascinantnu priču koju svaka osoba doživljava na poseban način. Karakter pojedine vile i posebnost koja se očituje u kvaliteti te sa svim dodatnim uslugama čine luksuzne vile neodoljivim i šarmantnim za svakog gosta. Prepustite se traženju vašeg idealnog smještaja, pretražite našu ponudu luksuznih vila, kuća sa bazenom Terme Olimia. Kuća za odmor uz more ili luksuzna vila sa bazenom u unutrašnjosti pružit će vam ljepote i užitke jednostavnog života. Prekrasna priroda, ugodno okruženje, luksuzni smještaj neka budu vaš izbor za nezaboravan odmor na destinaciji Terme Olimia.

U termama Olimia tokom XVII i XVIII stoljeća Paulinksi monasi spojili su medicinska svojstva termalnih voda i njihove farmaceutske proizvode koji su među najstarijima u Evropi.
Razlika po kojoj su Terme Olimia posebnije od ostalih je veza sa okolinom, agroturizmima okolnih modernih i razvijenih farmi i zdravstveni turizam.
Prirodni resursi zdravstvenog i termalnog centra Olimia jesu termalne vode bogate magnezijem, kalcijem, dušikom i karbonatima koje izviru iz dubina od 500 metara i dostižu temperature od 30oC do 37oC.
Specijalizirani tretmani koje nude ove terme jesu: tretmani kod reumatskih smetnji, programi za liječenje kožnih bolesti, za liječenje problema sa cirkulacijom, rehabilitacije kod postoperativnih stanja i za probleme na lokomotornom sustavu, te tretmani protiv stresa. Svi se ti tretmani baziraju na raznim terapijama, koje nudi termalni centar Olimia: termalne terapije, hidroterapije, elektroterapije, mehanoterapije, fizikalne vježbe, ručne manipulacije, akupunkture, laserske terapije, bioptron tretmani, te na kraju ali ne manje važna zdrava i dijetetska prehrana koja prati svakog klijenta.
Relaksaciju i rekreaciju u termalnom centru Olimia omogućuju otvoreni i zatvoreni bazeni koji zauzimaju 3.500 m2, «Termalia» spojeni bazeni sa vodenim efektima, tri bazena na otvorenom i jedan zatvoreni bazen u hotelu i Aqualuna bazeni. Za ljepotu i blagostanje tijela su: solarjij i razne finske i turske saune, centar za gimnastiku i fitness s raznim organiziranim programima, tenis tereni i drugi sportski tereni na otvorenom, poligon za streljaštvo i stolovi a igranje šaha.
Na otvorenom u okolici je moguć lov na divljač, ribolov, šetati i voziti biciklu u prirodi ili igrati golf.
Termalni centar ima na raspolaganju svojim klijentima biblioteku i dječje igralište te često organizira kulturne, sportske i zabavne događaje.
Boravak u termama Olimia omogućuje gostima vožnju kočijom ili jahanje u obližnjim jahačkim centrima.
Obližnja i zanimljiva mjesta su Olimje, Virstanj, Bistrica ob Sotli, Podsreda, Rogaška Slatina, ali isto tako su interesantni i vinski podrumi i vinarije u okolici koji nude degustacije vina i piva te trgovina čokolade. A oni koji žele aktivniji boravak u prirodi imaju na kratkoj udaljenosti od termalnog centra Europsku stazu E-7 i druge označene staze za alpsku vožnju biciklom i alpinizam ili za šetnje tokom kojih se može skupljati ljekovito bilje.

 
 

Kuće za odmor Terme Olimia - Luksuzne vile sa bazenom