...
...
 
 

Turistička naselja Skijalište Zell am See, Austrija

 

Turističko naselje je naselje u kojemu se gostima pružaju usluge smještaja sa prehranom, a mogu se pružati i druge ugostiteljske usluge. U turističkom naselju gost ima mogućnost bavljenja športom i drugim oblicima rekreacije na otvorenim prostorima, koji su prilagođeni specifičnim uvjetima destinacije Skijalište Zell am See, Austrija. Turističko naselje je sadržajna cjelina koja se sastoji od: recepcije, ugostiteljskih, športskih i drugih sadržaja za rekreaciju, različitih tipova smještajnih jedinica. Smještajne jedinice u turističkom naselju mogu biti, sobe, obiteljske sobe, suite, apartmani, studio apartmani... U turističkim naseljima destinacije Skijalište Zell am See, Austrija se uz brojne ugostiteljske sadržaje, restorane, nalaze i specijalizirane trgovine, suvenirnice, frizerski i kozmetički saloni te sportski sadržaji (tenis, nogomet, rukomet, odbojka na pijesku, sportovi na vodi, stolni tenis, minigolf, košarka itd.). Turistička naselja su idealna za sportske aktivnosti, ronjenje, biciklizam ili pak jedrenje, uživanje u aqua parkovima ili sudjelovanje u nekoj od zabavnih aktivnosti iz programa animacije. Turistička naselja najveću pozornost posvećuju obitelji i djeci. Pa tako turistička naselja u destinaciji Skijalište Zell am See, Austrija imaju mini klub, dječje igralište, a djeca mogu uživati u maštovitim programima animacije. Ukoliko želite provesti idealan odmor, odabir smještaja u turističkom naselju je savršen odabir. Nudimo vam velik izbor turističkih naselja. Izaberite svoj smještaj, rezervirajte turističko naselje i provedite bezbrižan odmor u prekrasnoj destinaciji Skijalište Zell am See, Austrija.

Regija Zell am See-Kaprun nalazi se u planinama Salzburga.
Bez obzira na godišnje doba, tijekom vašeg odmora u Zell am See-Kaprunu doživjet ćete punu ljepotu austrijske prirode.
Zell am See-Kaprun se zimi može opisati na sljedeći način:
Dva prekrasna mjesta, tri različita skijališta i slikovito jezero.
150 km uređenih staza i nekoliko snowparkov-a garantiraju zabavu! Planinari i ljubitelji skijaškog trčanja će također pronaći mnoge staze kroz idilični planinski krajolik.
Skijaške kolibe i restorani će se pobrinuti za ugodni odmor između skijanja, a u mjestima vlada ugodna après-ski atmosfera.
Možete birati između 3 brda: Kitzsteinhorn, Maiskogel i Schmittenhöhe.
Kitzsteinhorn je jedini glečer u pokrajini Salzburg.
Sa skijalištem do 3000 m visine osigurava snijeg od jeseni pa sve do ljeta!
40 km uređenih staza, 5 freeride-zona i snowpark-ovi svjetske klase pozivaju Vas na izazov.
Na Kitzsteinhorn-u možete skijati i najstrmijom stazom regije imenom Black Mamba.
Iskusni skijaški trkači će uživati stazom na 2.900 m visine, a u restoranu na vrhu Kitzsteinhorna, najvišem restoranu u Salzburgu, možete napuniti prazne baterije i uživati u pogledu na više od 30 alpskih divova.
Slikovita planina Schmittenhöhe u blizini Zell am See jedno je od najpopularnijih skijališta u Salzburgu. Moderno je skijalište sa raznovrsnim padinama (77 km). Schmittenhöhe krase njezini posebno lijepi i dugački spustovi u dolinu kao i obiteljke padine te padine prilagođene početnicima. Iskusniji skijaši će uživati na crnim stazama – na stazi 'Trass' s duljinom od 4.150 m jednom godišnje se organizira tradicionala utrka 'Trass-Lauf'. Uvjeti na stazama su gotovo uvijek idealni, jer nisu direktno izloženi suncu. Na skijalištu Schmittenhöhe se osim toga nalazi najveći 'funslope' svijeta i nekolika snowparkov-a za freestyler-e. A i za najmlađe postoje posebno uređena područja - 'dječji svijet'.
Maiskogel u Kaprunu je obiteljsko skijalište. 20 km uređenih staza uglavnom laganog stupnja težine, bogata ponuda za djecu, kao sanjkalište ili zabavni park „Maisi-Fantasiepark“, jamče obiteljsku zabavu!
Bus vozi besplatno i povezuje Kaprun, Zell am See i Viehhofen, što znači da se sva skijališta mogu lako kombinirati.
Ljetovanje u Zell am See-Kaprunu Vam nudi brojne kombinacije raznih aktivnosti. Prvo kupanje u Zellerskom jezeru, jednom od najčišćih jezera Europe, a zatim odlazak u planine na vječni led!
Uz plivanje, šetanje, pješačenje i biciklizam, postoje i druge mogućnosti vanjske rekreacije: što kažete recimo na paragliding?
Želite li malo mirniji odmor?
Posjetite najstariji nacionalni park Austrije Hohe Tauern i uživajte u ljepoti austrijskog krajolika. Ili se opustite vožnjom brodom na Zellerskom jezeru sa cijelom obitelji.
Preporučujemo i posjet wellness centru TAUERN SPA KAPRUN.
Na površini od 20.000 m² ima 11 bazena, 10 sauna, i posebno uređeni prostor za djecu.
Ove toplice s 4 zvijezdice ima bogatu ponudu i omogućuje potpunu relaksaciju.
Pronađite idealan smještaj. Hotel ili apartman, Zell am See-Kaprun nudi zanimljiv izbor!

 
 

Apartmanska naselja Skijalište Zell am See, Austrija