...
...
 
 

Hoteli Herceg Novi

 

Hoteli, ovisno o željama i potrebama gostiju, gostima uz uslugu noćenja i prehrane, pružaju usluge zabave i dodatnih sadržaja. Hoteli nude kvalitetan i raznovrstan izbor smještaja. Veliki hoteli, obiteljski hoteli, all inclusive hoteli, luksuzni hoteli, hoteli baština, romantični hoteli, wellness hoteli, last minute hoteli. Ponuda hotela Herceg Novi svakom gostu omogućava smještaj za ugodan i bezbrižan odmor. Razmišljate o opuštajućem odmoru sa svojom obitelji, partnerom ili aktivnom odmoru sa prijateljima? Bez obzira gdje ste odlučili provesti svoj odmor, razmišljate li o ljetovanju, zimovanju ili o kratkom vikend odmoru. Tražite hotel direktno na plaži sa prekrasnim pogledom na more, hotel uz skijalište ili tražite hotelski smještaj za relaksirajući odmor na nekoj osami u netaknutoj prirodi.. Odaberite destinaciju Herceg Novi i hotel samo po vašem ukusu. Ukoliko tražite luksuzni hotel, naša ponuda hotelskog smještaja učiniti će vaš boravak nezaboravnim. Luksuzni hotel spaja komfor hotelskog smještaja sa individualnim pristupom svakom gostu. Sobe i apartmani su moderno opremljeni i skladno namješteni. Smještaj u luksuznom hotelu vam omogućuje da uživate u luksuzu, wellnessu, sadržajima za pravi užitak. Tražite li povoljni hotel ili neku last minute ponudu za destinaciju Herceg Novi hoteli u našoj ponudi ispuniti će vaša očekivanja i učiniti vaš odmor ugodnim i zanimljivim

Herceg Novi nalazi se na izuzetno značajnom i atraktivnom prostoru između najviše planine dinarskog masiva Orjena (1895 m) i ulaza u jedan od najljepših zaljeva, Boka Kotorsku.  

Herceg Novi nazivaju još i gradom sunca zbog velikog broj sunčanih dana u godini, a prepoznatljiv je po mimozama i mnogobrojnim stepenicama. Krajem januara čitav grad odiše nježnim mirisom mimoza, tako da je i fešta Praznik mimoza posvećena upravo tom cvijetu.

Središte Herceg Novog je Stari Grad koga krase građevine nastale kroz bogatu povijest. Sahat - kula, Kanli - kula, tvrđava Spanjola i tvrđava Forte - samo su dio bogate baštine ovog znamenitog kraja.

Hercegnovska rivijera pruža se u dužini od 25 km i obuhvaća 7 naselja, odnosno turističkih mjesta, a to su: Meljine, Zelenika, Kumbor, Đenovići, Baošići, Bijela, Kamenari, Luštica, Igalo.

Meljine je turističko mjesto koje se nalazi 3 km istočno od Herceg Novog. Najznačajnija kulturno-istorijska vrijednost mjesta je Lazaret, koji datira iz 1732.god

Igalo je poznato po Mediteranskom zdravstvenom centru koje je sagrađeno 1950. Poseban značaj ima zbog ljekovitog blata koji se dobiva sa morskog dna. Blaga sredozemna klima, 2 km duga pješčana plaža samo su neki razlozi za posjetiti Igalo.

Kumbor je naselje na sjevernoj obali Kumborskog zaljeva, koje je poznato po tursitičkom kompleksu visoke kategorije. Od Kumbora do mjesta Kamenari proteže se 3000 m duga pješčana plaža. Kamenari su locirani 15 km istočno od Herceg Novog u tjesnacu Verige. Mjesto je ime dobilo, kako legenda kaže, po majstorima koji rade sa kamenom i sami sebe nazivaju - kamenarima.

Zelenika je mjesto koje se nalazi 4,5 km istočno od Herceg Novog. Naziv potiče od mediteranske zimzelene biljke "zelenika". Ovdje je izgradjen prvi hotel u Crnoj Gori, 1902.god., preteča hercegnovskog i crnogorskog hotelijerstva.

Luštica je poluotok koje se nalazi na ulazu u Bokokotorski zaljev sa njegove desne strane. Zbog izuzetne razvedenosti obala je duga čak 35 km, što predstavlja 12% ukupne dužine crnogorske obale. Luštica je poznata po maslinama, maslinovom ulju, pršutu, siru iz ulja i rakiji maginjači.
Ovdje se nalaze i najatraktivnija hercegnovska izletišta i plaže: Žanjic, Mirište, Arza, Dobreč.

Boka kotorska je najveći zaljev Jadranskog mora (87.334 km²). Duboko je zašla pod litice Lovćena i Orjena. Počinje Hercegnovskim zalivom, koji se sužava u Kumborski tjesnac, njime prelazi u Tivatski zaliv, pa kroz Verige ulazi u Risanski i Kotorski zaliv. Boka Kotorska je sva okružena mjestima - Njivice, Igalo, Herceg Novi, Savina, Meljine, Zelenika, Kumbor, Đenovići, Baošić, Bijela, Kamenari, Morinj, Risan, Perast, Ljuta, Kotor, Prčanj, Tivat, Krtole, Krašići, Radovići, Rose, a između njih je još desetak malih naselja.

 
 

Hotel Herceg Novi