...
...
 
 

Hoteli Omiš

 

Hoteli, ovisno o željama i potrebama gostiju, gostima uz uslugu noćenja i prehrane, pružaju usluge zabave i dodatnih sadržaja. Hoteli nude kvalitetan i raznovrstan izbor smještaja. Veliki hoteli, obiteljski hoteli, all inclusive hoteli, luksuzni hoteli, hoteli baština, romantični hoteli, wellness hoteli, last minute hoteli. Ponuda hotela Omiš svakom gostu omogućava smještaj za ugodan i bezbrižan odmor. Razmišljate o opuštajućem odmoru sa svojom obitelji, partnerom ili aktivnom odmoru sa prijateljima? Bez obzira gdje ste odlučili provesti svoj odmor, razmišljate li o ljetovanju, zimovanju ili o kratkom vikend odmoru. Tražite hotel direktno na plaži sa prekrasnim pogledom na more, hotel uz skijalište ili tražite hotelski smještaj za relaksirajući odmor na nekoj osami u netaknutoj prirodi.. Odaberite destinaciju Omiš i hotel samo po vašem ukusu. Ukoliko tražite luksuzni hotel, naša ponuda hotelskog smještaja učiniti će vaš boravak nezaboravnim. Luksuzni hotel spaja komfor hotelskog smještaja sa individualnim pristupom svakom gostu. Sobe i apartmani su moderno opremljeni i skladno namješteni. Smještaj u luksuznom hotelu vam omogućuje da uživate u luksuzu, wellnessu, sadržajima za pravi užitak. Tražite li povoljni hotel ili neku last minute ponudu za destinaciju Omiš hoteli u našoj ponudi ispuniti će vaša očekivanja i učiniti vaš odmor ugodnim i zanimljivim

Omiš je udaljen od Splita 25 km, a leži na lijevoj obali ušča rijeke Cetine, nedaleko od njezine slikovite probojnice kroz vapnenački greben. Prostrane pješčane plaže protežu se od Dugog rata na zapadu do Ravnica na istoku. Pred niskom obalom zapadno od Omiša pruža se 700m široka plićina stvorena nanosima rijeke Cetine, promjenjivih dubina. Stari dio Omiša smješten je pod strmim stijenama sa uskim ulicama i malim trgom. Omiš je pogodan za ugodan i miran odmor, a nudi apartmane, vile i sobe uzduž zapadne obale u mjestima Stanići, Čelini, Mimice, Duće, Marušići i Pisak. Duće je malo mjesto poznato po lijepoj, dugačkoj pješčanoj plaži. Brojne su kuće namijenjene turizmu, odnosno pogodne za obiteljski odmor. Duće je dobro povezano sa zaleđem (Zagora) te imaju dobru ponudu domaće hrane u lokalnim restoranima i konbama.
Zadnjih godina, Omiš je postao sinonim za avanturističke sportove što može zahvaliti rijeci Cetini i njenom kanjonu. Za sve one koji žele aktivan odmor nudi se rafting na Cetini, planinarenje, paraglaiding, ronjenje i drugi sportski sadržaji. Svake godine tijekom mjeseca srpnja održava se Festival dalmatinskih klapa. Radmanove mlinice slikovito su mjesto u gustom zelenilu, u kanjonu rijeke Cetine, omiljeno izletište.
Omiš je bio naseljen već u rimsko doba. Oneum je u srednjem vijeku utvrđen grad. Od srednjovjekovnih utvrda sačuvani su dijelovi zidina, četverokutna kula (Peovica, Mirabela) i ruševine tvrđave Starigrad - Fortica.

 
 

Hotel Omiš