...
...
 
 

Hoteli Otok Vir

 

Hoteli, ovisno o željama i potrebama gostiju, gostima uz uslugu noćenja i prehrane, pružaju usluge zabave i dodatnih sadržaja. Hoteli nude kvalitetan i raznovrstan izbor smještaja. Veliki hoteli, obiteljski hoteli, all inclusive hoteli, luksuzni hoteli, hoteli baština, romantični hoteli, wellness hoteli, last minute hoteli. Ponuda hotela Otok Vir svakom gostu omogućava smještaj za ugodan i bezbrižan odmor. Razmišljate o opuštajućem odmoru sa svojom obitelji, partnerom ili aktivnom odmoru sa prijateljima? Bez obzira gdje ste odlučili provesti svoj odmor, razmišljate li o ljetovanju, zimovanju ili o kratkom vikend odmoru. Tražite hotel direktno na plaži sa prekrasnim pogledom na more, hotel uz skijalište ili tražite hotelski smještaj za relaksirajući odmor na nekoj osami u netaknutoj prirodi.. Odaberite destinaciju Otok Vir i hotel samo po vašem ukusu. Ukoliko tražite luksuzni hotel, naša ponuda hotelskog smještaja učiniti će vaš boravak nezaboravnim. Luksuzni hotel spaja komfor hotelskog smještaja sa individualnim pristupom svakom gostu. Sobe i apartmani su moderno opremljeni i skladno namješteni. Smještaj u luksuznom hotelu vam omogućuje da uživate u luksuzu, wellnessu, sadržajima za pravi užitak. Tražite li povoljni hotel ili neku last minute ponudu za destinaciju Otok Vir hoteli u našoj ponudi ispuniti će vaša očekivanja i učiniti vaš odmor ugodnim i zanimljivim

Otok Vir je površine 22,3 km2 i nalazi se u sjeverozapadnom dijelu zadarske otočne skupine. Od kopna ga dijeli 3m dubok i 300m širok Privlački kanal, a sa kopnom je spojen mostom. Na otoku Viru prevladava kamenjar, osim manjeg dijela na sjeverozapadu. Razvijeno je ovčarstvo, a stanovnici se bave i vađenjem pijeska. Otok Vir je poznat po vikendaškome turizmu, te pruža sve uvjete za miran obiteljski odmor. Restorani i konobe uklopili su se u staru jezgru grada Vira i zasigurno nude domaće specijalitete i dalmatinsko vino. Apartmani i sobe čine najveću ponudu smještaja na otoku Viru, te kampovi.
Najveće naselje na otoku je Vir, a smješten je nad uvalom Sapavac. U mjestu postoje ostaci ilirske gardine (Vrh Sveti Juraj) i temelji dve predromaničke crkvice. Nedaleko od groblja, uz obalu, stoji tzv. Kaštelina, ruševine venecijanskog utvrđenja iz 17. st. Sačuvani su zidovi sa dvije kule, a nad ulaznim vratima uzidana su tri grba.

 
 

Hotel Otok Vir