...
...
 
 

Hoteli Terme Tuhelj

Hoteli, ovisno o željama i potrebama gostiju, gostima uz uslugu noćenja i prehrane, pružaju usluge zabave i dodatnih sadržaja. Hoteli nude kvalitetan i raznovrstan izbor smještaja. Veliki hoteli, obiteljski hoteli, all inclusive hoteli, luksuzni hoteli, hoteli baština, romantični hoteli, wellness hoteli, last minute hoteli. Ponuda hotela Terme Tuhelj svakom gostu omogućava smještaj za ugodan i bezbrižan odmor. Razmišljate o opuštajućem odmoru sa svojom obitelji, partnerom ili aktivnom odmoru sa prijateljima? Bez obzira gdje ste odlučili provesti svoj odmor, razmišljate li o ljetovanju, zimovanju ili o kratkom vikend odmoru. Tražite hotel direktno na plaži sa prekrasnim pogledom na more, hotel uz skijalište ili tražite hotelski smještaj za relaksirajući odmor na nekoj osami u netaknutoj prirodi.. Odaberite destinaciju Terme Tuhelj i hotel samo po vašem ukusu. Ukoliko tražite luksuzni hotel, naša ponuda hotelskog smještaja učiniti će vaš boravak nezaboravnim. Luksuzni hotel spaja komfor hotelskog smještaja sa individualnim pristupom svakom gostu. Sobe i apartmani su moderno opremljeni i skladno namješteni. Smještaj u luksuznom hotelu vam omogućuje da uživate u luksuzu, wellnessu, sadržajima za pravi užitak. Tražite li povoljni hotel ili neku last minute ponudu za destinaciju Terme Tuhelj hoteli u našoj ponudi ispuniti će vaša očekivanja i učiniti vaš odmor ugodnim i zanimljivim

Cirka četrdesetak kilometara sjeverozapadno od Zagreba, u dolini okruženoj zelenim zagorskim brežuljcima i predivnim pejzažima, smjestile su se Terme Tuhelj jedan od bisera Hrvatskog kontinentalnog turizma. Ove terme imaju povijesnu reputaciju, koja seže još u Rimsko doba kada su bile poznate pod nazivom "smrdeče toplice" zbog izraženog mirisa sumporvodika.

Pozicija termi na samom izvoru termalne vode i ljekovitog blata izuzetno je povoljna i pruža mogućnost prakticiranja kako mnogobrojnih sportsko-rekreativnih sadržaja tako i sadržaje za opuštanje i obnavljanje  energije.

Iz sportsko-rekreativnih sadržaja možemo izdvojiti terene za tenis, košarku, nogomet, stolni tenis, te teren za mini-golf. Veliki dio ponude u vidu aktivnog odmora čini Vodeni park,  koji čine tri unutarnja bazena: dječji, plivački i welness bazen s jacuzzi masažama, vodenim slapovima i gejzirima.

Kompleks na otvorenom sastoji se od 6 bazena.  Dječji bazen je najšareniji a sadrži dvorac na vodi, dva vodena topa, bazen s igračkama i 4 tobogana.  Za odrasle su tu hidro masaža, slapovi s podvodnim masažama, bazen s valovima.

Uz vodeni park Terme Tuhelj nude brojne programe za saunu i masažne tretmane koji će pomoći tijelu u pročišćavanju i obnovi energije. Iako prvenstveno destinacija aktivnog oblika odmora, Terme Tuhelj imaju veliku ulogu kao lječilišna destinacija u vidu zdravstvenog turizma. Blagodati termalnih voda i peloidnog blata koji se stvara na samom izvoru od neprocjenjive su koristi za ljudski organizam.  Poznati su pozitivni učinci termalnih voda i peloidnog blata na reumatske bolesti, povrede kostiju i zglobova, ginekološke probleme te kao uspješna kombinacija u borbi protiv celulita.

U večernjim satima zabavu mozete potražiti u barovima ili večernjem klubu.

Ako poželite dašak romantike u blizini Tuheljskih toplica nalazi se barokni dvorac Mihanović koji je ime dobio po autoru hrvatske himne Antunu Mihanoviću budući da je jedno vrijeme on u njemu boravio. Dvorac je iz 18. st i idealno je mjesto za razne svečane prigode poput vjenčanja, a moguća je organizacija poslovnih susreta i kongresa. U sklopu dvorca nazali se vinoteka pogodna za obiteljska okupljanja i proslave.

Smještaj možete potražiti u hotelima ili privatnim kućama, a ukoliko se "umorite" od odmora i poželite razgledati okolicu mogući su  izleti u okolicu. Posebno je zanimljiv Dvorac Veliki Tabor. Što se tiče gastronomije najbolje ćete je iskusiti probate li specijalitete lokalne kuhinje u mnogobrojnim agroturizmima u okolici.

Terme Tuhelj su jedne od najmodernijih termi u Hrvatskoj, bogate sportsko -rekreativnim sadržajima i welness programima. Stoga, kada se umorite od posla i poželite  razmaziti svoje tijelo i duh Terme Tuhelj su pravi izbor.

 
 

Hotel Terme Tuhelj