...
...
 
 

Moravske Toplice

 

Na samom sjeveroistoku Slovenije, u regiji Prekmurje, nalazi se moderni termalni centar Terme 3000. Terme nude bogatu ponudu čiji temelj čini ljekovita termalna voda koja spada u jedne od naj cjenjenijih termalnih voda na svijetu. Na području termi postoje 4 izvora termalne vode sa temperaturom od 72ºC na izvorištu.

Vodeni park na površini od 5000m² obuhvaća 20 bazena s raznim vodenim sadržajima (podvodnim masažama, valovima, jacuzziem), toboganima i atrakcijama.

Rekreativnu ponudu na vodenim površinama obogaćuje i sportska ponuda pa tako možete vrijeme korisno prikratiti uz tenis, badminton, odbojku, košarku, rukomet, nogomet, hokej na travi te na terenu za golf.

Ako ste u potrazi za relaksacijom u Termama 3000 možete uživati u raznim tipovima masaža i terapija poput hidroterapije, elektroterapije, termoterapije, akupunkturne terapije te terapiji ljekovitim blatom. Na raspolaganju su također solarij i saune.

Oni koji žele upoznati okolicu i uživati u prirodi oduševit će se raznolikom ponudom izleta, organiziranih piknika, pješačkih i biciklističkih ruta.

Lječilišna ponuda Termi 3000 se sastoji u mnoštvu programa za lječenje i ublažavanje reume, proširenih vena, te postoperativnih programa, programa rehabilitacije i lječilišnih programa u slučaju kožnih bolesti ili bolesti dišnih puteva.

Večernju zabavu uljepšat će Vam plesne večeri, koncerti ili folklorne večeri, a za one koji žele okušati vlastitu sreću tu je i Casino 3000.

Smještaj u Termama je isto tako raznovrstan pa možete birati između hotela, simpatičnih kućica sa krovovima pokrivenim slamom koje su u povijesti bile tipične za ovo područje, turističkom naselju koje je u svojoj arhitekturi sačuvalo tradicionalna arhitektonska obilježja i kampu.

Ljubazno stanovništvo, bogata ponuda, prekrasna priroda i blaga klima dobitna su kombinacija uz još mnoštvo popratnih faktora koji su uvjetovali da Terme 3000 postanu jedne od najvećih i najpoznatijih lječilišnih, wellness i beauty centara u ovom dijelu Europe.

 

Moravske Toplice - Hoteli, apartmani, turistička naselja, vile sa bazenom