...
...
 
 

Apartmani, sobe Varaždin

 

Apartmani i sobe za iznajmljivanje, smještaj kod privatnih iznajmljivača Varaždin pružaju gostima mogućnost smještaja po mjeri svakog gosta. Ljubaznost domaćina za vaš nezaboravni odmor u apartmanu ili sobi u privatnom smještaju. Bilo da ste u potrazi za modernim apartmanom, privatnim smještajem uz more, apartmanom na skijalištu… Nudimo vam velik izbor apartmana, soba u privatnom smještaju Varaždin. Pretraga i rezervacija apartmana je vrlo jednostavna. Pretražite našu ponudu apartmana i soba za Varaždin i pronađite smještaj koji najbolje odgovara vašim zahtjevima i željama. Izaberite svoj apartman, sobu, rezervirajte smještaj i provedite opuštajući odmor na destinaciji Varaždin.

Varaždin, grad sklada i prisnosti, privlačno je i gotovo nezaobilazno turističko odredište. Grad Varaždin je sve do danas sačuvao bitna obilježja grada glazbe, baroka i cvijeća.
Svatko će u Varaždinu osjetiti duh prohujalih stoljeća, gostoljubivost Varaždinaca i ljepotu života u ovom malom, ali toplom mjestu. Šetnja gradom i zelenilom šetališta V. Jagića uvijek stvara dobro raspoloženje, a brižno uređeno cvijeće na gradskim ulicama i trgovima pravi je dokaz zašto se Varaždin naziva gradom cvijeća. Toplu gradsku jezgru grada Varaždina stvaraju očuvane palače i stare gradske kuće. Brojne varaždinske Crkve i samostani skladno upotpunjuju sliku grada, a njihovi tornjevi čine Varaždin gradom crkvenih zvonika.
Gradske ulice vode do središnjeg gradskog trga s poznatom Gradskom vijećnicom. Popularni Korzo je nezaobilazno mjesto svakog Varaždinca jer je dio svakodnevnice tamo popiti kavu ili pojesti varaždinski klipić u društvu prijatelja ili poslovnog partnera.
Varaždin je grad čije se bogato kulturno nasljeđe isprepliće sa suvremenim životom, pa je tradicija prisutna gotovo svugdje. Tako početkom jeseni Špancir fest dovodi u grad majstore starih cehova, na ulicama gostuju glumci, pjevači, klaunovi, štulaši, a svi oni unose živost na ulice starogradske jezgre. A za posjetitelje, koji prije svega, poštuju dugogodišnju glazbenu tradiciju i uživaju u zvukovima barokne glazbe, od velikog značaja su glasovite Varaždinske barokne večeri.
Na području Varaždina raznolika je ponuda privatnog smještaja, hotela, pansiona.
Nezaobilazan dio priče o tradiciji svakako je i gastronomska ponuda, a restorani u Varaždinu svoje specijalitete nude sa ponosom.
Daleko od kamenih zidova, ulica i trgova, uz obale Drave i Aquacity-a zaboravi se gradska gužva. Očuvan pejzaž pruža brojne mogućnosti za odmor, osobito za ribolovce, a nedaleko grada su lovišta Zelendvora, omiljena među lovcima diljem Europe.
Svatko tko jednom posjeti Varaždin uvijek se rado vraća.

 
 

Apartman, Privatni smještaj, Sobe Varaždin