...
...
 
 

Kuće za odmor Varaždin

 

Luksuzne vile, kuće za odmor sa bazenom pružit će vam nezaboravan odmor. Ovisno o vašim željama, možete pronaći ponudu luksuznih vila, kuća za odmor sa bazenom Varaždin na samoj obali mora ili u unutrašnjosti, za odmor u tišini i spokoju netaknute prirode. Luksuzne vile mogu smjestiti veće obitelji ili grupe prijatelja, te omogućuju odmor i vrhunski smještaj na prekrasnoj destinaciji Varaždin. Bilo koju luksuznu vilu ili kuću za odmor sa bazenom odaberete pružit će vam nezaboravne trenutke u zagrljaju luksuza i komfora. Svaka pojedina vila ima svoju fascinantnu priču koju svaka osoba doživljava na poseban način. Karakter pojedine vile i posebnost koja se očituje u kvaliteti te sa svim dodatnim uslugama čine luksuzne vile neodoljivim i šarmantnim za svakog gosta. Prepustite se traženju vašeg idealnog smještaja, pretražite našu ponudu luksuznih vila, kuća sa bazenom Varaždin. Kuća za odmor uz more ili luksuzna vila sa bazenom u unutrašnjosti pružit će vam ljepote i užitke jednostavnog života. Prekrasna priroda, ugodno okruženje, luksuzni smještaj neka budu vaš izbor za nezaboravan odmor na destinaciji Varaždin.

Varaždin, grad sklada i prisnosti, privlačno je i gotovo nezaobilazno turističko odredište. Grad Varaždin je sve do danas sačuvao bitna obilježja grada glazbe, baroka i cvijeća.
Svatko će u Varaždinu osjetiti duh prohujalih stoljeća, gostoljubivost Varaždinaca i ljepotu života u ovom malom, ali toplom mjestu. Šetnja gradom i zelenilom šetališta V. Jagića uvijek stvara dobro raspoloženje, a brižno uređeno cvijeće na gradskim ulicama i trgovima pravi je dokaz zašto se Varaždin naziva gradom cvijeća. Toplu gradsku jezgru grada Varaždina stvaraju očuvane palače i stare gradske kuće. Brojne varaždinske Crkve i samostani skladno upotpunjuju sliku grada, a njihovi tornjevi čine Varaždin gradom crkvenih zvonika.
Gradske ulice vode do središnjeg gradskog trga s poznatom Gradskom vijećnicom. Popularni Korzo je nezaobilazno mjesto svakog Varaždinca jer je dio svakodnevnice tamo popiti kavu ili pojesti varaždinski klipić u društvu prijatelja ili poslovnog partnera.
Varaždin je grad čije se bogato kulturno nasljeđe isprepliće sa suvremenim životom, pa je tradicija prisutna gotovo svugdje. Tako početkom jeseni Špancir fest dovodi u grad majstore starih cehova, na ulicama gostuju glumci, pjevači, klaunovi, štulaši, a svi oni unose živost na ulice starogradske jezgre. A za posjetitelje, koji prije svega, poštuju dugogodišnju glazbenu tradiciju i uživaju u zvukovima barokne glazbe, od velikog značaja su glasovite Varaždinske barokne večeri.
Na području Varaždina raznolika je ponuda privatnog smještaja, hotela, pansiona.
Nezaobilazan dio priče o tradiciji svakako je i gastronomska ponuda, a restorani u Varaždinu svoje specijalitete nude sa ponosom.
Daleko od kamenih zidova, ulica i trgova, uz obale Drave i Aquacity-a zaboravi se gradska gužva. Očuvan pejzaž pruža brojne mogućnosti za odmor, osobito za ribolovce, a nedaleko grada su lovišta Zelendvora, omiljena među lovcima diljem Europe.
Svatko tko jednom posjeti Varaždin uvijek se rado vraća.

 
 

Kuće za odmor Varaždin - Luksuzne vile sa bazenom