...
...
 
 

Hoteli Pula

 

Hoteli, ovisno o željama i potrebama gostiju, gostima uz uslugu noćenja i prehrane, pružaju usluge zabave i dodatnih sadržaja. Hoteli nude kvalitetan i raznovrstan izbor smještaja. Veliki hoteli, obiteljski hoteli, all inclusive hoteli, luksuzni hoteli, hoteli baština, romantični hoteli, wellness hoteli, last minute hoteli. Ponuda hotela Pula svakom gostu omogućava smještaj za ugodan i bezbrižan odmor. Razmišljate o opuštajućem odmoru sa svojom obitelji, partnerom ili aktivnom odmoru sa prijateljima? Bez obzira gdje ste odlučili provesti svoj odmor, razmišljate li o ljetovanju, zimovanju ili o kratkom vikend odmoru. Tražite hotel direktno na plaži sa prekrasnim pogledom na more, hotel uz skijalište ili tražite hotelski smještaj za relaksirajući odmor na nekoj osami u netaknutoj prirodi.. Odaberite destinaciju Pula i hotel samo po vašem ukusu. Ukoliko tražite luksuzni hotel, naša ponuda hotelskog smještaja učiniti će vaš boravak nezaboravnim. Luksuzni hotel spaja komfor hotelskog smještaja sa individualnim pristupom svakom gostu. Sobe i apartmani su moderno opremljeni i skladno namješteni. Smještaj u luksuznom hotelu vam omogućuje da uživate u luksuzu, wellnessu, sadržajima za pravi užitak. Tražite li povoljni hotel ili neku last minute ponudu za destinaciju Pula hoteli u našoj ponudi ispuniti će vaša očekivanja i učiniti vaš odmor ugodnim i zanimljivim

Pula je jedan od najstarijih gradova istočne jadranske obale, grad koji postoji 3 milenija. Smjestila se na osam brežuljaka i šetnja zamršenim ulicama i gledanje pročelja kuća živopisnih boja, pravi je užitak. Pula, grad i luka na najjužnijem dijelu Istre smještena je u unutrašnjem dijelu zaljeva koji je otocima Sveta Katarina, Sveti Andrija i Uljanik podijeljen na tri lučka bazena.
Po veličini izgrađenih obala i po opremljenosti Pula je najznačajnija i najveća luka u Istri, a dobro zaštićeni Pulski zaljev ubraja je među najbolje prirodne luke na Jadranu. U gradu Puli postoje dvije marine te se sve više razvija i nautički turizam. Pula se naziva gradom kulture, koncerata i filma. Velika događanja u Pulskoj Areni obilježavaju svako ljeto i garantiraju dobar odmor pun zanimljivih događanja. Razni koncerti, opere i nezobilazni filmski festival ožive pulsku Arenu svake godine iznova.
Rimske starine Pule impresionirale su mnoge putopisce i umjetnike, što potvrđuje i spominjanje u Danteovoj Božanstvenoj komediji. Pulski amfiteatar pripada nizu os šest najbolje sačuvanih rimskih amfiteatara. Arena je sagrađena za cara Oktavijana Augusta i današnji oblik duguje razdoblju vladavine imperatora Vespazijana. Od amfiteatra (Arena) Istarska ulica vodi prema središtu grada pored antičkih i srednjevjekovnih bedema. Na tom se potezu nalazi Arheološki muzej Istre, s Dvojnim i Herkulovim vratima. Na kraju ulice nalazi se Slavoluk Sergijevaca (Portarata) koji je obilježavao ulaz na glavnu ulicu, koja je među trijemovima ulazila u forum. Na forumu je sačuvan Augustov hram sagrađen početkom nove ere. Dijelovi susjednog hrama, koji je vjerojatno bio posvećen Dijani, ukomponirani su u Gradsku palaču. Katedrala Svetog Tome sagrađena je krajem IV. i u V. st. Kaštel je histarska gradina na vrhu brežuljka u starom dijelu Pule s koje se pruža prekrasan pogled na grad.
Pula pruža velike mogućnosti za turistički odmor, jer su brojni dobro opremljeni hoteli, apartmani, sobe i ostala turistička ponuda obogaćena mnogobrojnim terenima za sport, rekreaciju i zabavu, plesne terase, diskoklubovi, casina, gostionice i restorani, te organizacijom raznovrsnih izleta. Pula je poznata po brojnim restoranima koji su uvršteni među najbolje u Hrvatskoj. U Puli je također razvijeno ribarstvo, pa možete biti sigurni da ćete po pulskim restoranima isprobati prave riblje specijalitete. Od poznatijih kupališta Pule treba izdvojiti Stoju, Verudelu, te šetalište Lungo Mare.

 
 

Hotel Pula